Dostava dokumentacije o promjeni vlasništva

Poštovani, 

Molimo sve korisnike naših usluga u cilju vođenja ispravne i točne evidencije o vlasništvu nad posebnim dijelovima stambenih zgrada koje su pod našim upravljanjem, da nas pravovremeno obavještavaju o promjeni vlasništva te da nam u što kraćem roku dostavljaju  relevantnu dokumentaciju o tome tko je bio prošli vlasnik nekretnine, sadašnji vlasnik nekretnine i podatak o opisu nekretnine (kupoprodajni ugovor, rješenje o nasljeđivanju, darovni ugovor i sl.).

Svi ostali osobni podaci koji se nalaze u predmetnoj dokumentaciji ne obrađuju se.

Gore navedene isprave  koristi se isključivo i jedino u svrhu promjene u bazi podataka i nije dostupna trećim osobama, a pri dostavi isprave preostale podatke, koji nisu neophodni za ažuriranje evidencije (npr. vrijednost prodaje, odnosno cijena nekretnine i sl.), možete na odgovarajući način učiniti nedostupnom, odnosno zacrniti.
 
Dokumentaciju možete dostaviti osobno ili putem pošte na adresu B M D d.o.o., Jakova Gotovca 30, 10360 Sesvete ili elektroničkom poštom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
Zahvaljujemo na suradnji!