Servis vatrogasnih aparata

Poštovani suvlasnici,

ovim putem Vas želimo izvijestiti da B M D d.o.o. nastoji, na poziv suvlasnika, istima sugerirati suradnju s provjerenim tvrtkama i obrtima. Na području servisa i prodaje protupožarnih aparata, suvlasnicima smo sugerirali samo odgovorne tvrtke koje isporučuju proizvode renomiranih proizvođača i uredno i savjesno vrše servise na brojnim nekretninama u portfelju B M D -a d.o.o.

 

Upozoravamo suvlasnike da obrate pozornost na to tko se predstavlja kao suradnik B M D-a d.o.o. budući da nekolicina tvrtki koristi naš renome te navode kako ih je B M D d.o.o. poslao da zamijene protupožarne aparate i slično. Imamo saznanja o nekoliko slučajeva u kojima su, nama nepoznate tvrtke, zamijenile potpuno ispravne vatrogasne aparate (uglavnom Pastorove) te umjesto njih stavile aparate za koje samo te tvrtke posjeduju licencu i alat za servisiranje čime određene tvrtke stječu isključivo pravo vršiti servise u određenoj zgradi te mogu jednostrano postavljati cijene budući da za takve protupožarne aparate ne postoji slobodna konkurencija na tržištu.

Molimo suvlasnike da obrate pozornost ako im se za servis protupožarnih aparata obrate nepoznate tvrtke i ako se dogodi nešto van ustaljene prakse te da se u tom slučaju obrate B M D d.o.o.

B M D d.o.o. će poduzeti potrebne radnje u cilju sprečavanja nelojalne tržišne utakmice i zaštite suvlasnika do mjere koliko je isto u našoj moći, a suvlasnike pozivamo na povećani oprez.

 

                                                                                                                                                                                                                  Vaš B M D d.o.o.