Mole se svi predstavnici zgrada da ovu obavijest isprintaju i stave na oglasnu ploču ili na ulazu u zgradu.

Dopis svim suvlasnicima

Poštovani,
Koristimo priliku da se zahvalimo, u ime svih suvlasnika zgrade, onima koji redovito podmiruju obvezu plaćanja pričuve za zgradu , a osobito onima koji to čine na ispravan način.
Suvlasnike koji pričuvu plaćaju putem internet bankarstva , ili iz nekog drugog razloga prepisuju uplatnicu, molimo da obrate pozornost da li su ispravno napisali/prepisali poziv na broj sa uplatnice za tekući mjesec.

Također, skrećemo pozornost i molimo sve suvlasnike koji svoje stanove iznajmljuju da na našu primjedbu upozore svoje najmoprimce.

U slučajevima kada najmoprimci plaćaju pričuvu, ispisuju na uplati svoje ime i prezime a ne ispišu ispravan poziv na broj. Tada je nemoguće prepoznati o čijoj uplati se radi , osobito ako je uplaćen iznos zbroj više mjeseci. Situaciju bi olakšalo kada bi suvlasnici koji iznajmljuju stan obavijestili predstavnika i upravitelja zgrade o najmoprimcu odnosno ime i prezime istog.
Pomoću tih podataka bilo bi lakše raspoznati uplate.
Nadalje, problem prepoznavanja uplata javlja se i u slučajevima kada suvlasnik ima više prostora u jednoj ili više zgrada a pri plaćanju sve zbroji na jednu uplatu i uplati na račun zgrade kojoj prostor ne pripada. Ljubazno molimo sve suvlasnike i njihove najmoprimce kojih se ova primjedba tiče da se pridržavaju naputaka koje smo dali .
Važno!
Molimo Vas da obratite pozornost na tekst u donjem dijelu uplatnica koje dobivate. Ukoliko je na uplatnici ispisana opomena za dug , molimo da odmah reagirate i uplatite dug ili se obratite upravitelju zgrade kako bi se uskladile uplate ukoliko smatrate da podaci o dugu nisu točni.
Unaprijed se zahvaljujemo na uvažavanju naših molbi.
Zagreb, 19.12.2014.

Upravitelj zgrade